keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Pizzaa ja kakkua


Otsikosta huolimatta tänään on ollut oikein hyvä laihdutuspäivä :) Näköjään osaan syödä "herkkuja" kohtuudella ainakin toistaiseksi!
Aamulla söin kaksi ruispuikulaa (siis kaksi puolikasta), päällä oivariinia ja savulihaa. Lounaaksi söin tuollaisen ananas-marjasmoothien, jonka normaalisti syön aamupalaksi. Sitten meninkin illaksi kaveri luo, ja hän oli laittanut pizzaa. Pizza oli itseasiassa tehty melko kevyeksi, joten söin palaseni hyvällä omallatunnolla, ja vielä n. 1cm kakkusiivu jälkkäriksi. Tästä ei varmaan silti tule edes tuhatta kaloria tänään, ja kello on jo 10 illalla!

Liikuntaa en edelleenkään ole harrastanut, mutta viikonloppuna menen vesijumppaan. Se on sellaista liikuntaa, josta ihan oikeasti tykkään, joten sitä odotan innolla! Muuta liikuntaa harrastan jos inspiraatio iskee.

Vaa'alla en ole käynyt, ehkä lauantaina aamulla menen.. tai sitten en. Lauantaina tosiaan on ne juhlat, joissa juon alkoholia, joten niiden jälkeen ei kannata moneen päivään mennä, ettei turhaan ala harmittaa. Lihomistahan siinä tuskin tapahtuu, mutta nesteitä kertyy jne. ja varmasti näkyy painossa vähän aikaa.

Olen koittanut netistä etsiä jotain kivoja, aktiivisia laihdutuspalstoja mutta en löydä! Ennen joskus kävin terhi.net-palstalla, mutta sieltä on näköjään käyttäjät kaikonneet ihan tyystin. Ja suomi24.fi on kans aika hiljasen olonen.. Jos jollain on antaa vinkkiä, niin kommentteihin vois laittaa! Niin ja kommentteja saa antaa muutenkin, on tätä ainakin joku varmaan lukenut kun tuohon alareunan laskuriin luvut lisääntyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit