perjantai 27. tammikuuta 2012

LoCarb


Jaa, rupesin sitten hetken mielijohteesta karppaamaan!
Tuntui, että en osannut syödä oikeaa määrää ruokaa tuolla normiruokavaliolla, en sitten millään. Joko söin aivan liian vähän, eikä paino pudonnut ollenkaan, tai sitten lisäsin liikaa ruokaa.
Mieheni on vuoden alusta asti karpannut ja kiloja on tippunut vaikka kuinka paljon! Kokeilen tätä nyt, vaikka aikaisemmat kokeilut on kyllä loppuneet vatsavaivoihin..
Toivon, että tällä kertaa onnistuis.
Esimerkiksi eilen söin aamiaiseksi pekonia ja munakokkelia, päivälliseksi ihanan sötkötyksen jossa oli salaattia, tomaattia, kurkkua, paistettua jauhelihaa, pekonisilppua, chilimarinoituja valkosipulinkynsiä, salsaa ja majoneesia (NAM!), ja illalla tonnikalapiirakkaa, jonka pohjan tein karpisti.
Tässä ohje:
3 munaa, 1dl kermaa ja 2rkl smetanaa sekaisin. Joukkoon tonnikalaa maun mukaan, itse käytän chilitonnikalaa. Lisäksi paprikaa. Kaikki sekaisin ja voideltuun uunivuokaan. Päälle muutama tomaatinsiivu. Uunissa 180 astetta ja vajaat puoli tuntia.
Tänään olen mennyt käytännössä samalla setillä :) Pitää viikonloppuna tutkia tarkemmin karppireseptejä, että mitä kaikkea kivaa vois laittaa ruuaksi.
Nyt vähän American Idolia ja rentoutumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit